Video produkcija

Vaša zgodba je naš navdih

Video je odličen način za predstavitev vašega podjetja, storitve ali izdelka. Je dinamičen prikaz vaše zgodbe. Z njim lahko predstavite podjetje, produkte, dogodke ... Vsak naš video je narejen na podlagi zgodbe, ki jo želimo povedati. Video postaja vse bolj priljubljen medij za komunikacijo, kar kažejo tudi statistike spletnih strani z video vsebinami, katerih obiskovalci se na straneh v povprečju zadržijo kar 2 minuti dlje od ostalih.


Koraki:

Načrtovanje in koncept videa

V tej fazi se pogovorimo z vami o namenu videa. Določimo glavne smernice in željena sporočila, ki so namenjena gledalcu. Določimo dinamiko, dolžino in ritem videa. Za dobro pripravo je pomembno razumevanje ciljne publike

Priprava scenarija

Na podlagi koncepta se pripravi scenarij in storyboard v katerem so narisani kadri. Tukaj se pripravlja detalen načrt in vsebine, tekst in lokacije snemanj celotne zgodbe. Dober scenarij je vedno posledica dobrega koncepta.

Izvedba

Ko imamo vse pripravljeno, zberemo ekipo: snemalce, režiserje, tehnično in podporno osebje, ter se podamo v akcijo. Na teren postavimo kamere, opremo, luči, igralce in začnemo s snemanjem.

Postprodukcija

V postprodukciji se zmontira posnetke, tehnično in grafično obdela, vnese potrebne grafike in zvočno spremljavo. Ko je vse skupaj pripravljeno z naročnikom pritisnemo gumb play.